ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

одредбе и смјернице приватности корисника

Ова политика приватности је састављена тако да боље служи онима који се баве питањима како се њихове „личне информације“ користе на мрежи. Молимо пажљиво прочитајте нашу политику приватности како бисте јасно разумјели како сакупљамо, користимо, штитимо, или на неки други начин рукујемо, Вашим личним подацима у складу са нашим сајтом. Коришћењем овог сајта прихватате и политику приватности.

 

    1. САКУПЉАЊЕ ЛИЧНИХ ПОДАТАКА

1.1 Које личне податке прикупљамо од људи који посјећују ову Интернет страницу?

Име, Емаил адресу, ИП адресу корисника. Ипак, сајт можете посјетити и анонимно.

1.2 Када сакупљамо личне информације?

Ми прикупљамо податке од Вас када посјетите сајт, контактирате нас преко контакт форме, региструјете се или купите неку од услуга које нудимо. Укратко:

Приликом посјете сајту: ИП адресу, колачићи

Приликом слања Емаил поруке преко контакт форме: име (увијек), емаил (увијек)

Приликом регистрације: ИП адресу, колачићи, емаил

Приликом куповине неке од услуга: ИП адресу, колачићи, емаил, име и презиме, адресу становања, град, државу, број телефона

Детаљније:

Приликом посјете сајту: Приликом посјете нашем сајту снима се Ваша ИП адреса од стране два сервиса: Гоогле Аналyтицс и додатка самог сајта који је задружен за безбједност. Гоогле Аналyтицс ће Ваше податке избрисати из базе у року од 38 месеци. Ваша ИП адресаса се биљежи како би се провјерила злонамјерна активност и сајт заштитио од одређених врста напада. Примјери провјере услова приликом пријављивања укључују покушај пријављивања, одјављивање, захтјеве за сумњивим УРЛ-овима, промјене садржаја сајта и ажурирање лозинке. Ове информације се чувају 90 дана.

Приликом слања Емаил поруке преко контакт форме: Када нам шаљете поруку путем контакт форме која се налази на нашем сајту, чувају се само Ваши подаци које унесете у контакт форму: Име и емаил адреса

Приликом регистрације: Када се региструјете на наш систем као ФРЕЕ корисник од Вас узимамо и памтимо само емаил, корисничко име, као и лозинку која је аутоматски генерисана, ИП адресу и колачиће

Приликом куповине неке од услуга: Кад се као регистровани корисник одлучите за куповину претплате од Вас тражимо и памтимо додатно Ваше име и презиме, адресу становања, град, државу, број телефона како би могли успјешно извршити и потврдити куповину.

1.3 Како користимо Ваше податке?

Можемо да користимо информације које сакупљамо од Вас када се пријавите се за наш билтен, одговорите на истраживање или маркетиншку комуникацију, сурфујете сајтом или користите одређене друге функције сајта. Све информације које сакупљамо од Вас могу се користити на један од сљедец́их начина:

Да персонализујмо Ваше искуство на сајту (Ваше информације нам помажу да боље одговоримо на Ваше индивидуалне потребе)

Да побољшамо нашу интернет страницу (ми се стално трудимо да побољшамо понуде наших интернет страница на основу информација и повратних информација које примимо од Вас)

За заштиту нашег сајта (Ваша ИП адреса може бити блокирана ако покушате да на било који начин нанесете било какву штету сајту)

    2. ЗАШТИТА ЛИЧНИХ ПОДАТАКА

2.1 Обавезујемо се пружати заштиту личним подацима купаца, на начин да прикупљамо само нужне, основне податке о купцима / корисницима који су нужни за испуњење наших обвеза; информишемо купце о начину коришћења прикупљених података, редовно дајемо купцима могућност избора о употреби њихових података, укључујући могућност одлуке желе ли или не да се њихово име уклони с листа које се користе за маркетиншке кампање.

2.2 Сви се подаци о корисницима строго чувају и доступни су само адиминистрацији, којој су ти подаци нужни за обављање посла. Сви наши запослени и пословни партнери одговорни су за поштивање начела заштите приватности.

2.3 Пружалац услуга ће све добијене податке трајно чувати у складу са Законом о заштити личних података .

    3. ИНТЕЛЕКТУАЛНО ВЛАСНИШТВО

3.1 Садржај и дизајн портал су власништво пружаоца услуга (Некрос с.п.). Забрањено је копирање и комерцијална употреба било којег дијела странице, укључујући све податке које дају корисници, без претходног писменог допуштења даваоца услуга.