УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА
одредбе и смјернице коришћења услуга

 

Услови коришћења

– последњипоздрав.ба је Интернет страница у власништву компаније НЕКРОС с.п. Кориштењем Интернет странице последњипоздрав.ба сматра се да сте у потпуности упознати и сагласни с овдје наведеним Условима коришћења.
– Услуге Интернет странице последњипоздрав.ба су објаве обавјести о смрти, посљедњих поздрава и помена, као и оглашавање пратећих дјелатности и информисање популације.
– Општи услови пословања представљају ваљан и обавезујући споразум између даваоца услуга и корисника портала последњипоздрав.ба.
– Корисник је дужан да се упозна прије објаве са општим условима пословања, а самообјавом потврђује да се са њима слаже.

Општи услови пословања

– последњипоздрав.ба нуди услуге објаве саучешћа, захвалница, посљедњих поздрава, помени.
– Забрањено је наручивање и објављивање садржаја који су штетни, незаконити, пријетећи, који злостављају, клевећу или узнемиравају. Корисник се обавезује да неће објављивати садржаје који нијесу у складу са законом, осталим прописима и Уставом државе Босне и Херцеговине. Давалац услуга задржава право да не објави непримјерен садржај.
– Иако Вам НЕКРОС с.п. настоји дати најбољу могућу понуду услуга, НЕКРОС с.п. не може гарантовати да ће услуге на последњипоздрав.ба одговарати Вашим потребама. НЕКРОС с.п. не може гарантовати да ће услуга бити без грешака. Уколико дође до грешке, молимо Вас да је пријавите нашем контакт центру на број +387 66 26 66 22 како бисмо је отклонили на најбржи могући начин.
– Објава ће бити видљива трајно на порталу, или док једна од страна не затражи уклањање из оправданог разлога.
– Корисници својим захтјевом за објаву саучешћа, захвалнице, посљедњег поздрава или помени неопозиво овлашћују даваоца услуга да тај садржај користи, копира, објављује и дистрибуира и у другим медијима. последњипоздрав.ба у другим медијима неће објавити корисникове личне податке, него само садржај огласа и линк на страницу последњипоздрав.ба
– Попис предузећа/компанија је направљен с намјером како би корисници добили што више корисних информација везаних за посљедњи испраћај најмилијих.
– Корисник је сугласан с тиме да приступ Интернет страници последњипоздрав.ба понекад може бити у прекиду, привремено недоступан или искључен. НЕКРОС с.п. не може бити одговорн за било какав губитак података или какав други догађај до којег може доћи за вријеме пружања услуга од стране последњипоздрав.ба.
– НЕКРОС с.п. задржавају право у било ком тренутку да измијене или укину било који сегмент пословања, укључујући, и без ограничења, вријеме доступности, садржај, као и опрему потребну за приступ или коришћење ове Интернет странице. Исто тако, последњипоздрав.ба. могу престати да шаљу информације или дио информација, могу промијенити или укинути било који начин пријеноса података, могу промијенити брзине преноса података, као и било које њихове друге карактеристике.
НЕКРОС с.п. задржава право да у сваком тренутку, и без претходне обавијести, уколико то сматра потребним, укине или измијени било који од овдје наведених Услова коришћења ове Интернет странице.
– Обвеза и дужност корисника је да користи интернетску страницу последњипоздрав.ба искључиво у складу с прописима који важе у Босни и Херцеговини, као и са општим моралним и етичким начелима.
– НЕКРОС с.п. искључују сваку одговорност за било каква оштећења опреме и других ствари крајњег корисника која евентуално могу настати као посљедица коришћења интернет странице последњипоздрав.ба
– НЕКРОС с.п. се изричито ограђује у сваком смислу од садржаја материјала на Интернет страницама трећих страна, а на које се може или се могло приступити са Интернет странице последњипоздрав.ба. Корисник приступањем Интернет страницама трећих страна, исти то чини искључиво и само на властиту одговорност.

Одговорности

– Сви огласи, фотографије, објаве, поруке, текстови и други материјали који су објављени на страницама последњипоздрав.ба а линковани са других страница, искључива су одговорност лица од које је такав садржај потекао. – Даваоц услуга не даје никакве гаранције тачности и истинитости таквих садржаја. Даваоц услуга не одговара за било какву штету која би могла настати ради прекида доступности или грешака у дјеловању тих wеб страница.
– Даваоц услуга задржава право искључења страница оног корисника који злоупотребљава податке објављење на овим страницама, или на било који начин неовлашћено користи странице портал последњипоздрав.ба.
– Копирање садржаја објављених на овим страницама и њихово објављивање у/на неком другом медију оглашавања је правно кажњиво, па ће у таквим случајевима даваоц услуга предузети све правне мјере како би заштитио себе, своје оглашиваче и кориснике.

Интелектуално власништво

– Садржај и дизајн портал последњипоздрав.ба су власништво НЕКРОС с.п. Забрањено је копирање и комерцијална употреба било којег дијела странице последњипоздрав.ба, укључујући све податке које дају корисници, без претходног писменог допуштења даваоца услуга.

Заштита личних података:

– Давање корисникових личних података је нужно како би се могле испунити обавезе корисника према даваоцу услуга. Даваоц услуга ће све добијене податке трајно чувати у складу са Законом о заштити личних података.
Корисницима портала строго је забрањено:
– објављивање, слање и размјена садржаја који крше постојеће домаће /или међународне законе, садржај који је увриједљив, вулгаран, пријетећи, расистички или шовинистички или штетан на било који други начин;
– објављивање, слање и размјена информација за које корисник зна или претпоставља да су лажне, а чије би кориштење могло нанијети штету другим корисницима;
– лажно представљање, односно представљање у име другог правног или физичког лица;
– манипулисање идентификаторима како би се прикрило поријекло садржаја који се објављује или шаље путем услуга портала последњипоздрав.ба;
– објављивање, слање и размјена садржаја који су заштићени ауторским правом;
– свјесно објављивање, слање и размјена садржаја који садржи вирусе или сличне програме сачињене у сврху уништавања или ограничавања рада било којег софтвера и/или хардвера и телекомуникационе опреме;
– прикупљање, чување и објављивање личних података других посјетиоца портала и корисника

Плаћање

– Он-лине плаћање кредитном картицом
Наручени производи или услуге плаћају се онлине посредством сервиса PayPal.
– Сигурност плаћања
Тајност Ваших података је заштићена и осигурана употребом ССЛ енкрипције. Странице за наплату путем интернета осигуране су коришћењем Сецуре Соцкет Лаyер (ССЛ) протокола са 128-битном енкрипцијом података. ССЛ енкрипција је поступак шифровања података ради спречавања неовлашћеног приступа приликом њиховог преноса.
Тиме је омогућен сигуран пренос информација те онемогућен недозвољен приступ подацима приликом комуникације између корисниковог рачунара и WебПаy сервиса, те обратно.

За све правне спорове који могу настати везано за кориштење интернетске странице последњипоздрав.ба надлежан је суд у Сокоцу.

Кориштењем интернетске странице последњипоздрав.ба сматра се да је корисник ове Услове коришћења у цијелости прочитао.